Welkom bij
de Kornuiten van Koraal

De Kornuiten van Koraal is gevestigd in Lemiers. Wij zijn een bruncherie in een voormalig tuincentrum. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen in en om de bruncherie leren, werken en genieten.

Over ons

De Kornuiten van Koraal is sinds 2021 gevestigd in Lemiers. Dit gezellige etablissement benadrukt onze passie voor verse ingrediënten, eenvoudig en eerlijk koken en een gemoedelijke sfeer. Ons menu biedt een selectie van originele gerechten, die allemaal in eigen keuken zijn gemaakt door ons team en getalenteerde kok. Dankzij een aantal van de lekkerste en meest onverwachte combinaties van ingrediënten is er voor ieder wat wils. De Kornuiten van Koraal is geliefd bij zowel de lokale bewoners als vakantiegasten in ons mooie Heuvelland. Wij kopen lokaal in. Zo staan wij voor verse producten en de hoogste kwaliteit, gepresenteerd op een eenvoudige doch elegante manier. Wacht niet langer en neem een hap; kom vandaag nog langs.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 20, 235, 788 en 1507 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 112, 306,537, 1189 en 1432 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten iedereen van harte welkom!

Team de Kornuiten van Koraal

We bruisen van energie en zitten vol ideeën! Wij zijn één team en doen alles samen. Ieder op zijn manier, in een andere functie en met een andere taak. Maar wel allemaal met hetzelfde doel: De Kornuiten en de bruncherie-gasten moeten zich bij ons welkom voelen en steeds terug willen komen. Wie werken er nu al bij de Kornuiten? 

Myriam Vos, groepsbegeleider
Paul Frijns, timmerman en groepsbegeleider in opleiding (MMZ 4)
Juliette Demollin, projectleider de Kornuiten van Koraal
Robin Peters, kok
Wim Swaak, regiodirecteur Koraal
Judith Pluijmaekers, groepsbegeleider
Jordy Gielkens, restaurantmedewerker

Ook worden wij ondersteund door vrijwilligers. Zij zijn heel waardevol voor ons.

Onze aanbevolen gerechten

Broodje Kornuit 

Een broodje met gehakt van wild

Salade Sint-Catharina

 Salade met gerookte zalm en wasabi pinda`s

Saté Koraal 

Saté van kipfilet, huisgemaakte satésaus, friet en kroepoek

Hele menukaart zien?

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag
10.00 tot 18.00 uur

Bruncherie de Kornuiten van Koraal biedt vele mogelijkheden binnen en buiten de openingstijden. Ook geschikt voor feestelijke gelegenheden, festiviteiten en andere bijeenkomsten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Adres

Rijksweg 120
6295 AR Lemiers

Contact